Lăcrămioara Păun

Lacramioara Paun

Mă consider o persoană norocoasă pentru că sunt mama a 2 copii la doar 31 de ani. Am o familie frumoasa,ne place sa învățăm lucruri noi, care ne aduc satisfacții.

Grijă și iubirea față de semeni sunt sentimente spre care ar trebui sa ne aplecam toții, principii pe care îmi doresc să transmit copiilor prin exemplu direct. Sunt organizată și îmi place să descopăr cai de rezolvare ușoare în situații care implica mult timp, sau par complicate.

În ceea ce privește latura profesională, am activat în domeniul logistic si comercial.

  • Logistic, unde am învățat să eficientizez procese ample și să gestionez relații de lungă durata;
  • Achiziții, domeniul în care activez și în momentul actual. Aș putea spune că aici de cele mai multe ori sunt în poziția “pionului de legătură” dintre mai multe relații cu oamenii cu care colaborez.

Activitatea sportiva a inceput in gimnaziu activand in campionatele scolare. Am inceput practicarea karateului in anul 2015,cu un an inainte de a ramane insarcianta.  

Mă bucur că acest arta martiala face parte din viață mea pentru că functioneaza dupa principii sanatoase si  riguroase, ajutandu-ma sa ma echilibrez. Activitatea sportiva facandu-ma mai optimista si mai pozitiva.

Imi doresc să susțin activitatea clubului, punând la dispoziție toată bunăvoința și cunoștiintele mele.